Scule Pneumatice Gatx. Masini pneumatice, echipamente hidraulice, echipamente pneumatice scule deprag industrial. Scule profesionale pneumatice - Pro Pneumatic

Scule Pneumatice Deprag Industrial - Masini pneumatice, Echipamente pneumatice profesionale. Echipamente hidraulice Gatx prin Pro Pneumatic!

Termeni si conditii

SCULE PNEUMATICE, SCULE DE MANA
S.C. PRO PNEUMATIC S.R.L.

Deoarece pentru noi, cei mai importanti sunt clientii si comunicarea cu acestia, am creat acest website ca pe o invitatie adresata atat clientilor potentiali de a ne cunoaste produsele si serviciile, cat si clientilor actuali de a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati din domeniu.

S.C. PRO PNEUMATIC S.R..L. ofera o gama variata de scule pneumatice precum polizoare cu piatra (biaxuri), polizoare unghiulare, polizoare drepte, masini de gaurit, surubelnite, masini de insurubat cu impact, masini de insurubat cu clichet, ciocane pneumatice, curatatoare prin bataie cu ace, slefuitoare rotoorbitale, slefuitoare cu vibratii si slefuitoare cu banda, masini de polisat, fierastraie pneumatice, pistoale de nituit, freze pentru indepartarea punctelor de sudura, pistoale pentru silicon, pistoale de vopsit, agitatoare pneumatice, pompe vopsea, tancuri presiune, accesorii si consumabile aferente.

Alaturi de produsele enumerate mai sus va punem la dispozitie numeroase scule de mana cum ar fi: chei dinamometrice, chei combinate simple sau flexibile, truse de chei combinate, tubulare de impact, seturi de tubulare de impact, adaptoare, prelungitoare, biti, chei cu clichet manuale, surubelnite de mana, chei inelare cu cot, dulapuri pentru scule s.a.